FM6 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Forza 6 Oké Kiru Quick Race

Oké Kiru Quick Race

 


 

 

 

Sziasztok!!!

Ismét elérkeztünk egy emlékversenyhez, amit most Carlo Pedersoli (Bud Spencer) miatt rendezünk meg. Úgy gondolom, hogy többünk gyermekkorában vagy fiatalon van olyan élménye amit neki köszönhet, akár a pofozós filmjei, vagy akár a sport teljesítményéről. FRH Janinak köszönjük a versenyötletet. Úgy gondolom, hogy ez egy jó alkalom arra, hogy felidézzük a fórumon, (Filmes eszmecsere topicba) mindenki meséljen, hogy neki melyik filmje az amit akár a legjobban szeret vagy amelyiket akár 0-24 órában nézne. FRH Jani és a Staffból is páran elköszöntünk néhányan tőle, alább olvashatjátok, hogy melyik staff tag mit írt...


FRH Jani: "Megemlékezés egy nagyszerű emberről Aki még a sirályokkal is szót értett. FRH Jani"

Bacsi: "Nekem meghatározó része volt a gyerekkoromnak. Úgy tudták vele ábrázolni az erőszakot, hogy az még egy gyerek lelkébe se tiporjon bele, helyette legyen az nevetség tárgya. Egy kiváló figura volt, aki nem is filmes karrierjét tartotta nagyra, hanem azt, hogy a sport és a filmezés révén milyen barátságokat kötött."


X Kicsi X: Úgy gondolom, hogy korunk egyik legjobb és legviccesebb színésze távozott el tőlünk. Nekem nagyon nagy kedvenc az összes általam látott filmje pl.: Nincs kettő négy nélkül, Különben dühbe jövünk, Piedone Afrikában, Bűnvadászok. Biztos vagyok benne, hogy sokan vagyunk akik ha hallunk egy film címet amiben ő szerepelt, abból biztos, hogy tud egy részletet mesélni. Na de nem szaporítom tovább a szót és ismertetem a „verseny” részleteit...
 

Monza Full Alternative

2016.07.09. (szombat) - Lobbinyitás 18:15 h

Időmérő: 10 perc időmérő (Szimuláció sérülés, szellemautó)

Futamok: 2*15 kör (Szimulációs sérülés) Box kiállás NINCS
1. futam felvezető kör után állórajt - 15 kör
2. futam Fordított rajtsorrend majd Felvezető kör és repülőrajt - 15 kör

A 2. futamra az időmérő első 10 helyezettje fordított sorrendben fog rajtolni.

1986 Lamborghini LM 002 E292 (Tuningért katt a képre)

Az autó tuningolása utáni értékek: A/667, 667 KW, 504 Nm, 2727 Kg

 

Bármilyen festéssel indulhatnak a nevezők. Viszont Kötelező a hivatalos(!) FRH rajtszám, valamint a támogatóink logójának használata! Természetesen a kötelezőkön kívül bármely más támogatónk lógóját szabadon lehet használni! Akinek még nincs FRH rajtszáma, annak a 000-ás rajtszámot kell feltennie az autóra!

Keresőbe írjátok be, hogy FRH - Videós segítség itt: 

Az OVÁSZ szerint. 

Nevezni a cikk alatt a hozzászólásokban a pontos Gamertag (játékos azonosító) megadásával lehet! A nevezés mindenképp az oldalon való regisztrációhoz kötött! A nevezéseket 12 főig tudjuk elfogadni, a többiek tartalékos versenyzők lesznek! Mindig vannak a nevezők közül olyanok, akik nem jelennek meg, akkor a tartalékok jöhetnek nevezési sorrendben. A verseny előtt mindenkit behív majd az illetékes lobbivezető. Ne izguljon, és ne türelmetlenkedjen senki. Köszönjük!

Az aktuális lobbivezetőt/lobbivezetőket MINDEN NEVEZŐ vegye fel a barátlistájára, különben a lobbivezető nem fogja behívni a versenyre!!!

 A hálózati, vagy egyéb kapcsolódási problémákat mindenki maga orvosolja! Verseny előtt mindenki ellenőrizze az Xbox ONE konzol hálózati beállításait! Csakis akkor csatlakozzon a lobbiba ha a NAT: OPEN!
Amennyiben Moderate vagy Strict, akkor az alábbi linken találsz egy leírást, ami alapján még a futam előtt beállíthatod. OPEN NAT BEÁLLÍTÁS

Azokra a pontokra, melyekre a versenykiírás külön nem tér ki, az FRH Online Versenyek Általános Szabályzata (OVÁSZ) érvényes a teljes Quick Race alatt! Aki nevezett, a Szabályokat elfogadja és tudomásul veszi! Az internetes kapcsolódási hibákat mindenki saját maga orvosolja!

 

 

  1. X Kicsi X (Lobbivezető)
  2. Big Zoli88 HUN
  3. FRH Jani
  4. FRH Crazyman
  5. LosiDa
  6. Pervinke
  7. .
  8. .
  9. .
  10. .
  11. .
  12. .
  13. .
  14. .
  15. .
  16. .
  17. Tertalék
  18. Tartalék
  19. Tartalék

 

 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!